Ανακοινώνεται ότι χθες βράδυ στις 21.00 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, η προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

Αποφασίσθηκε ότι βασικός σκοπός του Συνδέσμου είναι η απόλυτη στήριξη μέσω πολλαπλών δραστηριοτήτων, της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Ρεθύμνου με τον Πειραιά, όπου στην παρούσα φάση επιτελείτε από το έργο της διοίκησης του ναυτιλιακού συνεταιρισμού λαϊκής βάσης Cretan Lines.

Από την συνάντηση την οποία συντόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ρεθύμνου κ. Κοσμάς Περπυράκης, προέκυψαν τα εξής:

· Αναγνώσθηκε στα 24 ιδρυτικά μέλη, το καταστατικό του νέου Συνδέσμου

· Ενημερώθηκαν τα μέλη για τους σκοπούς, τις δράσεις και τα λοιπά στοιχεία που αποτελούν το συστατικό κορμό του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

· Αποφασίστηκαν οι ακριβείς σκοποί & δράσεις.

· Αποφασίσθηκε μέσα από εκλόγιμη διαδικασία, η ονομασία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ σε «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

· Αποφασίσθηκε μέσα από εκλόγιμη διαδικασία, η επικουρική ονομασία του συνδέσμου σε «Cretan Liners».

· Εκλέχτηκε το 5μελές προεδρείο που θα προωθήσει τις διαδικασίες που χρειάζονται για την θεσμοθέτηση και νομιμοποίηση του Συνδέσμου, την πραγματοποίηση των πρώτων εκλογών της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και θα αναλάβει την οργάνωση των πρώτων δράσεων έως ότου πάρει την «σκυτάλη» επίσημα και έπειτα από αρχαιρεσίες της 1ης Γενικής Συνέλευσης, το επόμενο 7μελές διοικητικό συμβούλιο και το τριμελές εποπτικό συμβούλιο.

Τα ονόματα του προεδρείου είναι τα εξής:

· Πρόεδρος: Βασίλας Ξενοφών του Γεωργίου. Τυπογράφος
· Αντιπρόεδρος: Κασιμάτης Βασίλης του Παντελή. Εκδότης/Δημοσιογράφος
· Ταμίας: Καραδάκης Μιχάλης του Αντωνίου. Αρχιτέκτων
· Γραμματέας Α΄: Λεμονάκης Μανώλης του Ελευθερίου. Επιχειρηματίας
· Γραμματέας Β΄: Παπαδοπετράκης Μάρκος του Πέτρου. Συνταξιούχος υπάλληλος της Νομαρχίας Ρεθύμνου.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να μετέχουν στον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ» να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να καλούν στα τηλέφωνα 6975 724219 & 6977 657583

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook