Ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, προκειμένου να βρεθεί λύση για την χρηματοδότηση των αθλητικών υποδομών του νομού και του Εθνικού Αθλητ.

Στην συνάντηση, συμμετείχε ο πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Ιπποκράτης Μανουδάκης, ο αρμόδιος για αθλητικά θέματα Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Λειψάκης και η πρόεδρος του Ν.Ο.Χ. Χαρά Μυλωνάκη.

Όπως δήλωσε στο Flashnews ο κ. Μανουδάκης:

\”Καταλήξαμε ότι λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε, θα πρέπει να ζητήσουμε την οικονομική στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη.

Την πρωτοβουλία αυτή, θα την αναλάβει ο Δήμαρχος, Μανόλης Σκουλάκης και από την πλευρά μας, περιμένουμε τα επιθυμητά αποτελεσματα.\”
 
Αναφορικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με την μη λειτουργία της πισίνας του Κολυμβητηρίου λόγω έλλειψης πετρελαίου, ο Ιπποκράτης Μανουδάκης τόνισε
ότι:

\”Από την Δευτέρα, θα έχουν πληρωθεί τα εντελόμενα, οπότε εντός της ερχόμενης εβδομάδας αισιοδοξεί ότι η πισίνα θα λειτουργήσει, καθώς θα την εφοδιάσουμε με μια ικανή ποσότητα πετρελαίου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook