Καταρχήν ο Βασίλης Κεγκέρογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Μπαλαμούτη και τα μέλη του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων, όπου συζητήθηκαν οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές, αλλά και η ανάγκη για την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας του Αστυνομικού Σώματος σε μια περίοδο όπου η εγκληματικότητα παρουσιάζει έξαρση, αλλά και η ανάγκη για τη στελέχωση των Υπηρεσιών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ..

«Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι σημαντικότερος από ποτέ, την ώρα που η οικονομική κρίση και οι συνέπειες της, έχουν εντείνει την αύξηση της εγκληματικότητας και πρέπει να ενισχυθεί η προστασία του πολίτη», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κεγκέρογλου.

Στο Βουλευτή επιδόθηκε Υπόμνημα με τις θέσεις του Σωματείου, με στόχο ο κ. Κεγκέρογλου να τις θέσει άμεσα στον αρμόδιο Υπουργό.

Στη συνέχεια ο κ. Κεγκέρογλου συναντήθηκε με τον αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, Ταξίαρχο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία για την ανάληψη των καθηκόντων του και στη συνέχεια συζήτησαν θέματα που αφορούν την Υπηρεσία καθώς και το μεγάλο ζητούμενο που είναι η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.
.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook