Πυρκαγιά ξέσπασε σε κέντρο ανακύκλωσης στο Λονδίνο σε απόσταση περίπου 11 χιλιομέτρων από το Ολυμπιακό Πάρκο, λίγες ώρες πριν την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων την Κυριακή.

Η πυροσβεστική της βρετανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την οποία πρόκεται για τη μεγαλύτερη πυρκαγιά στην πόλη εδώ και αρκετά χρόνια, αναφέρει ότι η φωτιά έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρες τις εγκαταστάσεις του κέντρου ανακύκλωσης.

«Δεν έχουμε δει τέτοια φωτιά στο Λονδίνο εδώ και αρκετά χρόνια» ανέφερε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής του Λονδίνου Ρομπ Ντόνσον. Προς το παρόν, τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα.

Ο πυκνός καπνός είναι ορατός σε μεγάλη ακτίνα. Για την κατάσβεση επιχειρεί ισχυρή ομάδα 200 πυροσβεστών, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για θύματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η επιχείρηση κατάσβεσης σημειώνει «πρόοδο» και οι δυνάμεις αναμένονται να μείνουν στο σημείο μέχρι το βράδυ.

Ο άνεμος πνέει στην αντίθετη κατεύθυνση από το Ολυμπιακό Πάρκο και έτσι ο καπνός δεν αναμένεται να «διαταράξει» την τελετή λήξης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook