Δεν έχουν το θεό τους οι επιτήδειοι που τρυπώνουν όπου βρουν, αρκεί να εξασφαλίσουν κέρδος. Έφτασαν στο σημείο να στερήσουν από τις φτωχές οικογένειες της Λέσβου ακόμη και τα τρόφιμα τα οποία είχαν συγκεντρώσει φιλάνθρωποι και να εξαφανιστούν!

Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν μια αποθήκη τροφίμων στην Καλλονή η οποία ανήκει σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση που συγκέντρωνε διάφορα είδη τροφίμων για να τα διαθέσει σε άπορες οικογένειες του νησιού σε εκδήλωση που θα γινόταν τις επόμενες ημέρες. Χωρίς κανείς να τους πάρει είδηση, παραβίασαν την είσοδοτης αποθήκης, μπήκαν στο εσωτερικό και \”σήκωσαν\” ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Προφανώς, φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε κάποια φορτηγό που είχαν φέρει μαζί τους και έγιναν άφαντοι.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι υπεύθυνοι της ΜΚΟ στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής, οι άγνωστοι εισβολείς άρπαξαν δεκάδες τρόφιμα, μεταξύ των οποίων μπουκάλια γάλα, κονσέρβες, ζυμαρικά, όσπρια και παιδικές τροφές, που η συνολική τους αξία φτάνει τα 3.000 ευρώ! Οι αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το χώρο της διάρρηξης και προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook