Έχετε λεπτή τρίχα και όχι πολύ πυκνά μαλλιά με αποτέλεσμα να σκέφτεστε τα εξτένσιον πολύ σοβαρά για να χαρίσετε στα μαλλιά σας την αίγλη που θέλετε;

Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire υποστηρίζει ότι ο όγκος στα μαλλιά είναι πολύ σέξι και αλλάζει ολόκληρο το λουκ! Διαβάστε παρακάτω πώς θα καταφέρετε εύκολα και απλά να αποκτήσετε πυκνά σέξι μαλλιά!

Το πιστολάκι ανά χείρας: Πολλά έχουν ακουστεί για το πιστολάκι όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είναι ένα εργαλείο styling που σαςπροσθέτει όγκο όποτε το χρειαστείτε. Αν έχετε σγουρά μαλλιά τότε είναι πιο εύκολο να πετύχετε υψηλά επίπεδα όγκου ειδικά αν \”ξεχωρίσετε\” τις μπούκλες σας με τα δάχτυλα σας και όχι μόνο δεν καταστρέφετε την τρίχα σας αλλά χαρίζετε και έξτρα όγκο στα μαλλιά σας!

Αν πάλι έχετε ίσια μαλλιά αφού τα στεγνώσετε με το πιστολάκι δεν έχετε πάρα να γυρίσετε προς τα κάτω τα μαλλιά σας για λίγο. Το γνωστό κόλπο που σίγουρα έχετε δει ότι κάνει ο κομμωτής σας όταν σας λέι να γυρίσετε ανάποδα το κεφάλι σας βοηθάει για να χαρίσετε έστω και προς στιγμήν έξτρα όγκο στα μαλλιά σας, με τη βοήθεια της λακ, \”φυλακίστε\” το αποτέλεσμα!

Τα απαραίτητα εργαλεία: το κατάλληλο σαμπουάν και μαλακτικό έχει τη δύναμη να βοηθήσει την προσπάθεια σας για όγκο. Ο αφρός για έξτρα όγκο είναι ότι καλύτερο για μετά το λούσιμο , πράγμα που θα προετοιμάσει το μαλλιά σας για το styling. Προσπαθήστε να μην απλώνετε προϊόντα στις άκρες των μαλλιών σας που κάνουν τα μαλλιά σας να \”πέσουν\” και άρα να μειωθεί ο όγκος τους, αφού το ζητούμενο είναι να φουντώσουν όχι να \”πέσουν\”.

Το ελαιόλαδο είναι η γιατρειά: τα σωστά έλαια χαρίζουν στα μαλλιά σας τον έξτρα όγκο αφού δυναμώνουν την τρίχα σας αρκεί να το απλώσετε καλά στα μαλλιά σας. Ρίξτε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο στα μαλλιά σας και φροντίστε να απλωθεί καλά από τις ρίζες ως τις άκρες και αφήστε το για μισή ωρίτσα να κάνει την δουλειά του.

Δώστε στα μαλλιά σας την προσοχή που θέλουν για να δείχνουν σούπερ πυκνά και λαμπερά και θαμπώστε τους όλους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook