Επίσκεψη για καλωσόρισμα και ανταλλαγή δώρων πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., κος Ιωάννης Μπράς, μαζί με τον Αναπληρωτή Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Μανόλη Πετράκη και τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών της ΟΛΗ ΑΕ, κ. Βαγγέλη Τσαμπουράκη στο πλοίο Mein Schiff 1.

Το Mein Schiff 1 θα πραγματοποιήσει φέτος 10 προσεγγίσεις στο λιμάνι του Ηρακλείου μεταφέροντας συνολικά 27.950 επισκέπτες. Σήμερα, βρίσκεται στο Ηράκλειο με πληρότητα 100% και μαζί με το AIDA Aura έφεραν στη πόλη μας 3.600 επισκέπτες και 1.330 μέλη πληρώματος.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκαν στον καπετάνιο κ. Remko Fehr, και σε στελέχη του πληρώματος οι τελευταίες τεχνολογικές διευκολύνσεις προς τους επιβάτες και σειρά έργων/παρεμβάσεων που εκτελεί η ΟΛΗ ΑΕ, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των πληρωμάτων.

Ιδιαίτερη παρουσίαση έγινε για τη δωρεάν εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και το city info on wheels, το κινητό γραφείο πληροφοριών, το οποίο αποτελεί μια ρηξικέλευθη και ταυτόχρονα πρωτοποριακή ιδέα για τα μέχρι τώρα ελληνικά δεδομένα.

Οι δυο αυτές φετινές δράσεις μαζί με τις πρωτοβουλίες επικοινωνίας (συμμετοχή σε εκθέσεις, news letters, κλπ) και τις τεχνικές-ενημερωτικές παρεμβάσεις που έγιναν τα δυο προηγούμενα χρόνια, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς (Δήμο Ηρακλείου, Επιμελητήριο, Εμπορικό Σύλλογο, Αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, μουσεία του νομού μας, κλπ), είναι η βάση για να κερδίσει το λιμάνι του Ηρακλείου ακόμα περισσότερες εταιρίες που θα το χρησιμοποιούν ως βάση κρουαζιέρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook