Τραγικά αποτελέσματα είχε η συμπλοκή που έγινε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Άδμητου 82 μεταξύ αλλοδαπών.

Στις 10 πρωί του Δεκαπενταύγουστου οι κάτοικοι στην οδό Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια είδαν σ΄ ένα κάδο απορριμμάτων να βγαίνει αίμα και όταν σήκωσαν το καπάκι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα.

Ένας άνδρας αλλοδαπός – πιθανότατα Πολωνός – βρίσκονταν νεκρός με τραύμα άπω μαχαίρι στο λαιμό. Ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα μέσα στον κάδο και συγκεκριμένα στο ισόγειο διαμέρισμα υπήρχε ακόμη ένα πτώμα. Οι αστυνομικοί είδαν ότι η είσοδος ήταν μισάνοιχτη και μπήκαν στο διαμέρισμα για έρευνα.

Στο κέντρο της Αθήνας, στην συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου το πτώμα του δεύτερου βρέθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Αδμήτου.

Ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, απέκλεισαν το δρόμο, ενώ επί τόπου βρίσκεται ιατροδικαστής ο οποίος προσπαθεί να διασαφηνίσει τα αίτια και την ώρα θανάτου των δύο αλλοδαπών. Η εθνικότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο εκτιμάται ότι πρόκειται για Πολωνούς ή Ρουμάνους ούτε οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το διπλό φονικό.

Πάντως όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών. Η περιοχή στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αδμητού κοντά στο αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook