Όλα φαίνονταν κανονικά στο μπλόκο για ελέγχους που είχαν στήσει δυο ένστολοι αστυνομικοί με μοτοσικλέτα στο 25ο χιλιόμετρο του δρόμου Χαλκίδας – Λεπούρων στην Εύβοια το απόγευμα της Τρίτης.

Όμως, δεν σταματούσαν όποιο αυτοκίνητο περνούσε, καθώς είχαν στόχο μόνο… ένα συγκεκριμένο, μιας χρηματαποστολής που μετέφερε σε τράπεζα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Οι αστυνομικοί – \”μαϊμού\” ήταν τόσο αληθοφανείς που θα έπειθαν οποιονδήποτε για τη γνησιότητά τους. Έτσι, δεν υποπτεύθηκαν το παραμικρό οι δυο υπάλληλοι μιας εταιρείας εμπορίας τσιγάρων που μετέφεραν τις εισπράξεις ύψους περίπου 60.000 ευρώ με ένα βαν που περιείχε χρηματοκιβώτιο.

Όταν τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο συμμορφώθηκαν αμέσως. Όμως, αντί οι \”αστυνομικοί\” να ζητήσουν τα χαρτιά τους, χτύπησαν τον οδηγό στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου που κρατούσε ο ένας από αυτούς!

Αμέσως μετά, έδεσαν τον συνοδηγό με τη ζώνη ασφαλείας, άρπαξαν τον σάκο με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού προς άγνωστη κατεύθυνση!

Πάλι στην Εύβοια, ένας κουκουλοφόρος λήστεψε ένα κατάστημα καλλυντικών στους Ωρεούς, λίγη ώρα πριν κλείσει τη νύχτα της Τρίτης. Ο δράστης όρμησε ξαφνικά στο εσωτερικό, ακινητοποίησε με την απειλή όπλου την 35χρονη ιδιοκτήτρια η οποία ήταν μόνη εκείνη την ώρα και την ανάγκασε να του δώσει όσα χρήματα είχε.

Ο κακοποιός άρπαξε 3.800 ευρώ σε \”ζεστά\” μετρητά και εξαφανίστηκε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα κατήγγειλε την ληστεία στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις, αλλά ο άγνωστος ληστής δεν εντοπίστηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook