Ξεκούραση σήμερα και από αύριο ξεκινά επίσημα η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με την Λάρισα στην Θεσσαλία. Τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών έχουν αναγκάσει τους πάντες να βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. 
Ο αγώνας στο AEL FC Arena είναι βέβαιο πως δεν θα είναι εύκολος πόσο μάλιστα από τη στιγμή που οι Θεσσαλοί κατάφεραν να φύγουν με την ισοπαλία από την Νέα Σμύρνη. Οι «κιτρινόμαυροι» εκτός τους παιχνιδιού με την Λάρισα, έχουν μπροστά τους τρεις αγώνες για να σώσουν την παρτίδα. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή εντός και Κέρκυρα – Πανσερραϊκό εκτός. 
Μέσα σε όλα τα παραπάνω έρχεται και ο καλοκαιρινός σχεδιασμός. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφή με τους διοικούντες την Philadelphia Union, για το πότε θα μεταβεί η «κιτρινόμαυρη» αποστολή στην Αμερική.
Ωστόσο, τα πιθανά σενάρια είναι δύο: Ο Εργοτέλης πρόκειται να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το διάστημα 20-26 Ιουλίου, όπου και θα δώσει δύο φιλικά ή στα μέσα του Μαΐου, πριν την λήξη της σεζόν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook