Μια άκρως περίεργη υπόθεση ερευνά από το πρωί της Παρασκευής η Ελληνική Αστυνομία. Ένας επιχειρηματίας από τα Οινόφυτα βρέθηκε αλυσοδεμένος και φιμωμένος σε δύσβατη περιοχή στις παρυφές της λίμνης Υλίκης στη Βοιωτία και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 54χρονος να έπεσε θύμα ληστείας και απαγωγής.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών άγνωστων δραστών, οι οποίοι το βράδυ της Πέμπτης άρπαξαν τον 54χρονο από την επιχείρησή του στα Οινόφυτα.

Συγκεκριμένα, στις 10.45 σήμερα το πρωί ο επιχειρηματίας βρέθηκε αλυσοδεμένος και μερικώς φιμωμένος από έναν βοσκό, ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά τις Αρχές.

Στην περιοχή κατέφθασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και άνδρες της Πυροσβεστικής Θηβών, που απελευθέρωσαν και παρέλαβαν τον 54χρονο.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, χθες τα μεσάνυχτα οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισήλθαν στην επιχείρηση που διατηρεί ο 54χρονος στα Οινόφυτα και αφού τον έδεσαν, απαίτησαν να τους παραδώσει χρήματα.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβίβασαν με τη βία τον 54χρονο στο αυτοκίνητό του και αφού στην πορεία χρησιμοποίησαν και δεύτερο όχημα, τον οδήγησαν τελικά σε μια βάρκα και τον εγκατέλειψαν δεμένο και φιμωμένο στην περιοχή όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί από τον βοσκό.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook