Ιδιαίτερες είναι οι φετινές καλοκαιρινές εξορμήσεις για τους εγχώριους τηλεοπτικούς αστέρες, καθώς κάτι η κρίση, κάτι που δεν είναι σαφές για όλους τι θα κάνουν του χρόνου, και κάποιοι κάνουν διακοπές με το κινητό στο χέρι, μέσα στην απορία για την ερχόμενη σεζόν.

Άλλοι, πάλι, όπως αναφέρει το Tv Zapping, ανήκουν στην κατηγορία των «τυχερών» που έχουν φροντίσει να «κλείσουν» από πριν όσα θα κάνουν του χρόνου και απολαμβάνουν απερίσπαστοι τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες τον τόπο καταγωγής της τη Σητεία στην Κρήτη, όπου έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις του μέλλοντα συζύγου της με τους συγγενείς της…

Ακολουθεί η Δονούσα, ένα πανέμορφο νησάκι στις λεγόμενες »Μικρές Κυκλάδες», όπου θα γίνει και ο γάμος της στα τέλη του Αυγούστου…

Αμέσως μετά, όμως, πολλή δουλειά περιμένει το Κατερινιώ που ανυπομονεί να δει τι θα γίνει με τον ΑΝΤ1 και τους «Βρικόλακες», καθώς τις θεατρικές της δουλειές τις έχει, ήδη, κλεισμένες. Θα »τολμήσει» άραγε ο ΑΝΤ1 την ελληνική εκδοχή του «Twilight» με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή ηθοποιό;

\"\"

Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει τις διακοπές του με τα δυο αγόρια του στη Ρόδο, όπου απολαμβάνουν τις φοβερές θάλασσες του νησιού και την μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου τους. Η σύζυγος Σοφία Παυλίδου για τις ανάγκες της θεατρικής της περιοδείας δεν βρίσκεται συνεχώς μαζί τους, αλλά φαίνεται πως έχουν κάνει φοβερή ανδροπαρέα και περνούν αρκετά καλά.

Ο Σεπτέμβριος αναμένεται »καυτός» για τον παρουσιαστή καθώς θα πρέπει να συζητήσει με τον ΑΝΤ1 το ενδεχόμενο συνέχισης ή όχι του »Πρωινού ΑΝΤ1», αλλά και την ανάληψη μιας ακόμα εκπομπής.

\"\"

Στη Σκιάθο με τις φίλες της Έλλη Κοκκίνου και Μαρία Κορινθίου πέρασε αρκετές ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία, επίσης…κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με το τι θα γίνει την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο εκείνη όσο και ο συμπαρουσιαστής της θα συνομιλήσουν… κατά προτεραιότητα με το κανάλι του Αμαρουσίου, όταν έρθει ο καιρός να σχεδιαστεί η πρωινή ζώνη. Για να δούμε τι θα δούμε…

Για τη Μαρία Ηλιάκη η επόμενη τηλεοπτική σεζόν περιλαμβάνει »Δέστε τους» μαζί με το Νίκο Μουτσινά, κάτι που είχε συμφωνήσει, εξάλλου με τα στελέχη του καναλιού από τα τέλη του Ιουνίου. Οπότε η ξανθιά παρουσιάστρια απολαμβάνει χαλαρή τις διακοπές της στον τόπο καταγωγής της στα Χανιά, που λατρεύει.

\"\"

Σίφνο προτίμησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, επίσης ένας από τους τυχερούς της χρονιάς, καθώς γνωρίζει τόσο το ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των Λιάγκα-Σκορδά στο «Πρωινό mou» όσο και το ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γυρίσει μερικά ακόμα επεισόδια του «Minute to win it» στο MEGA.

Πριν καταλήξει Σίφνο, πάντως, ο Δημητρός πέρασε ξανά και μια βόλτα από την Τήνο, φιλοξενούμενος του Γιώργου και της Φαίης.

entertv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook