Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Γεωργιούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυονερίδας, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων, 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, τρείς (3) αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 20, 34 και 37 ετών καθώς και μία (1) αλλοδαπή υπήκοος Κίνας, ηλικίας 51 ετών για παράβαση Υγειονομικών Διατάξεων.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, κατελήφθησαν, οι ανωτέρω να προβαίνουν στην παροχή αισθητικών Υπηρεσιών (μασάζ), στην παραλία της Γεωργιούπολης, σε λουόμενους αλλοδαπούς επισκέπτες, έναντι χρηματικής αμοιβής στερούμενοι βιβλιαρίου υγείας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών, των ανωτέρω Υπηρεσιών και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αποκορώνου, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παράνομου εμπορίου, διενεργήθηκαν έλεγχοι στην περιοχή της Γεωργιούπολης, όπου κατελήφθησαν, επτά (7) αλλοδαποί, από τους οποίους οι πέντε (5) υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 28, 33, 34, 36 και 37 ετών και οι δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 17 και 20 ετών, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο (στάσιμο και πλανόδιο) και βεβαιώθηκαν επτά (7) παραβάσεις.

Συγκεκριμένα στην κατοχή των ανωτέρω βρέθηκαν, διάφορα προϊόντα προς πώληση (είδη ένδυσης και αξεσουάρ), τα οποία και κατασχέθηκαν από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρυονερίδας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (18-08-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook