Αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν, ο Νίκος Αναστόπουλος για τον ΟΦΗ και ο Γιάννης Χατζηνικολάου για τον Πλατανιά, στο μεταξύ τους φιλικό.
Η χανιώτικη ομάδα έδειξε σε μεγαλύτερη ετοιμότητα και πήρε τη φιλική νίκη με 2-1 (φώτο από cretesports.gr), αλλά και το νεανικό σύνολο του ΟΦΗ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ενόψει της πρεμιέρας με την Ξάνθη.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6\’ όταν από \”ασσίστ\” του Αναστασάκου ο Μαραγκουδάκης με ιδανικό διαγώνιο σουτ \”νίκησε\” τον Γουναρίδη.
Ο ΟΦΗ \”άγγιξε\” την ισοφάριση στο 20\’ αλλά ο Σόουζα με εξ\’ επαφής πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ ο Πλατανιάς είχε καλή στιγμή στο 25\’ με τον σκόρερ του Μαραγκουδάκη να σουτάρει και τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να αποκρούει. 
Στο 27\’ ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με εκπληκτικό σουτ του Μπανούση, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό \”παραθυράκι\” της εστίας του Κηπουρού.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αρότσα στην πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τον Πλατανιά είχε γυριστή κεφαλιά που μπλόκαρε ο Σαχσανίδης.
Στην επανάληψη το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου ξεκίνησε πιο καλά και απείλησε με τους Παπάζογλου (47\’ και 56\’) και Καπουράνη (49\’).
Η ομάδα των Χανίων \”απάντησε\” στις ευκαιρίες με τους Γκονζάλες (59\’) και Μιρτσέτα (62\’), με τον Σέρβο μάλιστα να \”σημαδεύει\” το δοκάρι, ενώ ο ίδιος είχε καλή ευκαιρία στο 77\’.
Τελικά το 1-2 έγινε στο 79\’ από ωραία ομαδική συνεργασία και ιδανικό τελείωμα του Γκονζάλες με δυνατό σουτ.
Ο επίλογος του παιχνιδιού \”γράφτηκε\” με το σουτ-άουτ του Τσοντάκη.
Για τους νικητές απουσίαζαν ο τραυματίας Ναζλίδης και ο Κανακούδης, που πήρε άδεια για κοινωνική του υποχρέωση. 
OΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης (30\’ Σαχσανίδης), Μονιάκης, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Βάντο, Ζαχαράκης, Καμπάνταης, Βιτώρος, Χαριτωνίδης, Μπανούσης, Σόουζα.
(β\’ μέρος): Σαχσανίδης (60\’ Αγριμάκης), Ζαχαράκης ,Βάντο, Χαριτωνίδης, Κουρδάκης, Μπανούσης (77\’ Κολιακουδάκης), Χατζηκοσμάς, Ζορμπάς (65\’ Ανωγειανάκης), Ροβύθης, Καπουράνης, Παπάζογλου (77\’ Νύκταρης).
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός (68\’ Λαζαρίδης), Αργυρόπουλος(46\’ Παληγεώργος), Κουρτεσιώτης, Ντόε (46\’ Τζανής), Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (56\’ Γκονζάλες), Νούνιες, Ουκάρ (59\’ Μαρτσάκης), Αναστασάκος (81\’ Γιακουμάκης) Μαραγκουδάκης (70\’ Τσοντάκης), Αρότσα (46\’ Μιρτσέτα).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook