Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία της αντιτρομοκρατικής προσήλθε στον εισαγγελέα ο 29χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στη ληστεία της Alpha Bank της Πάρου και την εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κλοπές.

Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, ο νεαρός συνδέεται με τη γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» στην συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο, η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου 2010.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε στην Αθήνα και προσήχθη στην αντιτρομοκρατική, ενώ επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στη ληστεία ύστερα από εξέταση γενετικού υλικού. Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία προχώρησε στην αντιπαραβολή του DNA του υπόπτου με το γενετικό αποτύπωμα που βρέθηκε στο καπέλο, που είχαν χάσει οι κακοποιοί κατά τη διάρκεια της ληστείας.

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook