Το Τμήμα Υδροοικονομίας της Δ/νσης Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή του Ν. 4071/2012 και της υπ’αρ. 81448/33993/9-8-2012 απόφασης του Περιφερειάρχη Κρήτης, η κατάθεση των αιτήσεων για άδειες χρήσης νερού και εκτέλεσης έργων θα γίνεται ως εξής:

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Σητείας, Οροπεδίου Λασιθίου, Χερσονήσου, Ρεθύμνου, Αμαρίου, Πλατανιά και Καντάνου-Σελήνου θα κατατίθενται στους προαναφερόμενους Δήμους.

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου θα κατατίθενται στο Τμήμα Περ/ντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβυζίου, Γόρτυνας, Φαιστού, Αρχανών-Αστερουσίων, Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου θα κατατίθεται στο Τμήμα Υδροοικονομίας της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Ανωγείων, Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου θα κατατίθεται στο Τμήμα Περ/ντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Χανίων, Σφακίων, Γαύδου, Κισσάμου και Αποκώρονα θα κατατίθεται στο Τμήμα Περ/ντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Όσες αιτήσεις είχαν κατατεθεί μέχρι σήμερα στο Τμήμα Υδροοικονομίας της Δ/νσης Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης διαβιβάστηκαν στα προαναφερόμενα Τμήματα και Δήμους οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την διεκπεραίωση τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook