Στη σημαντική συμβολή των τοπικών φορέων, μεταξύ των οποίων και του Δήμου Χανίων, για την εξαιρετική διοργάνωση του 49ου Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου το οποίο μετά από πολλά χρόνια περιλάμβανε τα Χανιά ως μία από τις διαδρομές του, αναφέρεται – μεταξύ άλλων – ο Κυβερνήτης του σκάφους \”ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΙΙ\”, Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, σε έκθεσή του σχετικά με την εμπειρία που έζησε ο ίδιος προσωπικά τις μέρες (15-18/7) που φιλοξενήθηκε στα Χανιά, η σπουδαία αυτή διοργάνωση για την Ελληνική ιστιοπλοΐα.

« Γέμισε το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη του Ράλλυ Αιγαίου από 15 έως 18 Ιουλίου ενώ συμμετείχαν 350 περίπου ιστιοπλόοι. Οι εκδηλώσεις που έγιναν, έδωσαν μία ξεχωριστή ζωντάνια στον τόπο μας. Τα Χανιά μας σε μια αξιοθαύμαστη, φιλότιμη συλλογική προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων έδειξαν υπευθυνότητα για τις επί μέρους διοργανώσεις, την πατροπαράδοτη φιλοξενία και το επίπεδο πολιτισμού του τόπου μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιουδάκης.

«Οι εντυπώσεις των ιστιοπλόων και των διοργανωτών του Ράλλυ υπήρξαν άριστες και ως κυβερνήτης σκάφους του Ράλλυ, έγινα δέκτης θερμών συγχαρητηρίων. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον τόπο μου» καταλήγει στην έκθεσή του ο κ. Μανιουδάκης. και αναφέρθηκε και στη συμβολή του Δήμου Χανίων, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. –Κ.Α.Μ αλλά και των υπολοίπων υπηρεσιών του που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ας ευχηθούμε πάντοτε σε ανάλογες περιπτώσεις να κυριαρχεί παρόμοιο φιλότιμο, υπευθυνότητα και συλλογικό πνεύμα ώστε να προβάλλουμε τον τόπο μας γιατί πραγματικά το αξίζει! ‘’.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook