Νέος έλεγχος έγινε σήμερα το πρωί στο Γεντί Κουλέ από τον διευθυντή αδειοδότησης της ΕΠΟ Γιώργο Δημητρίου, τον υπεύθυνο ασφαλείας της Σούπερ Λιγκ Θανάση Μαχαίρα καθώς και από τον εκπρόσωπο της NOVA κ. Γκόλτσιο.

Από την πλευρά του ΟΦΗ παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης και ο αντιπρόεδρος-υπεύθυνος του γηπέδου Ανδρέας Μανουσάκης.

Στον έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα το αρνητικό και η έκθεση των ελεγκτών περιλαμβάνει παρατηρήσεις και κάποιες μικρές επιδιορθώσεις οι οποίες θα γίνουν άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα ζητήθηκε να μπει ένα κλιματιστικό στην αίθουσα συνεδριάσεων, να αλλάξουν αμοιβαία θέση το ιατρείο με την αίθουσα ντόπινγκ, να μεγαλώσει σε ύψος το διαχωριστικό κάγκελο ανάμεσα στις θύρες 5-8 και να τοποθετηθεί ένα πλαστικό τζάμι στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Από την πλευρά της η NOVA που έκανε αρκετούς ελέγχους στον φωτισμό και ειδικότερα σε κάποια σημεία του γηπέδου, ωστόσο και αυτό είναι ένα θέμα αντιμετωπίσιμο.

Βάψιμο του γηπέδου
Όλοι οι χώροι εσωτερικά του γηπέδου αλλά και στις εξέδρες, βάφονται τις τελευταίες ημέρες και έτσι στο ματς της πρεμιέρας με την Ξάνθη ο κόσμος θα δει αρκετές καλαίσθητες αλλαγές στο Γεντί Κουλέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook