Η Imany, η πανέμορφη Γαλλίδα ‘φαινόμενο’ που μαγεύει το κοινό με κάθε εμφάνισή της, έρχεται στην Ελλάδα μετά τις δύο sold out εμφανίσεις στην Αθήνα το χειμώνα στο Gazarte.

Είναι γεγονός! Παρασκευή 31 Αυγούστου η Imany θα είναι για μια μοναδική εμφάνιση στη Κρήτη στο θέατρο Τεχνόπολις στο πλαίσιο της περιοδείας που περιλαμβάνει στάσεις σε 6 πόλεις ανά την Ελλάδα.

Η πρώτη εμφάνιση της αγαπημένης διεθνούς φήμης τραγουδίστριας στην ελληνική επαρχία κάτω από τα αστέρια συμπίπτει μάλιστα με την αυγουστιάτικη πανσέληνο!

Το αγαπημένο κομμάτι“You will never know” την έκανε διάσημη, η Imany δεν είναι μόνο αυτό όμως. Με φυσική ομορφιά που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, ρυθμική διάθεση που παρασύρει αναπάντεχα με το χορό της τους πάντες σε ένα ατέρμονο λίκνισμα, και αξέχαστη αισθησιακή φωνή που πάνω στη σκηνή πλαισιώνεται από μία 7μελή παρέα δεξιοτεχνών μουσικών που τα δίνουν όλα παίζοντας με πάθος και κέφι, η Imany έιναι χάρμα ειδέσθαι.

Με την μπάσα φωνή και την ερμηνεία της απογειώνει τα τραγούδια από το soul folk άλμπουμ της «Shape of a Broken Heart», που έχει μπει στις καρδιές όλων ήδη. Μελαγχολική, γλυκιά και ειλικρινής, η φωνή της συγκρίνεται από πολλούς με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday.

Εισιτήρια:
προπώληση 18 ευρώ (αριθμός περιορισμένος)- ταμείο 22 ευρώ
Διάθεση εισιτηρίων στα :
Viva.gr ( http://www.viva.gr) 13855
Τράπεζα PROBANK
Βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης (Λάρισα – Βόλος)
Πολυχώρος Τεχνόπολις

Τρίτη 28/8 – Πάτρα | Κάστρο Πάτρας
Πέμπτη 30/8 -Λάρισα| Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Παρασκευή 31/8- Ηράκλειο, Κρήτη | Πολυχώρος Τεχνόπολις
Κυριακή 2/9 – Αθήνα | “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων «Κεντρική Αυλή»
Δευτέρα 3/9 – Θεσσαλονίκη | Μονή Λαζαριστών

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook