Για «βάρβαρη χρήση της δικαιοσύνης» που «απέχει πολύ από την πραγματικότητα» έκανε λόγο ο Ιταλός Πρωθυπουργός απαντώντας σε ερωτήσεις της εφημερίδας Λα Ρεπούμπλικα, με αφορμή το πόρισμα της εισαγγελίας του Μιλάνου. Το πόρισμα αναφέρει ότι ο «άτακτος» πρωθυπουργός συνάντησε δεκατρείς φορές την μαροκινή Ρούμπι Καρίμα στην βίλα του Άρκορε και μάλιστα από τότε που αυτή ήταν δεκαέξι χρονών και ότι  ο πρωθυπουργός είχε σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή, με άλλες τριάντα δυο κοπέλες, όλες άνω των δεκαοκτώ ετών.

Ο «Καβαλιέρε» πραγματοποίησε αντεπίθεση λέγοντας στην εφημερίδα ότι  «Είμαι 75 ετών, κι έστω και αν είμαι λίγο άτακτος. . . 35 κοπέλες μέσα σε δυο μήνες, μου φαίνονται υπερβολή ακόμη και για έναν τριαντάρη» ανέφερε επίσης ότι «υπάρχει και ένα εμπόδιο. Είχα πάντα δίπλα μου την αρραβωνιαστικιά μου, την οποία, ευτυχώς, κατάφερα να κρατήσω μακριά από αυτή τη λάσπη. Αν, όμως, ευθυνόμουν για αυτά που λένε, θα μου είχε βγάλει τα μάτια.»

Τέλος απάντησε και για τα εμβάσματα, μέσω των οποίων ο λογιστής του στήριξε οικονομικά δεκάδες κοπέλες, τονίζοντας ότι πληρώνει τον οδοντογιατρό, χειρουργικές επεμβάσεις, τα πανεπιστημιακά δίδακτρα σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Και είναι ευτυχισμένος που μπορεί να το κάνει.

Κλείνοντας έκανε λόγο και για τις κοπέλες που έδωσαν το παρών στα πάρτι της βίλας του Άρκορε, ότι καμία από τις κοπέλες δεν δήλωσε ποτέ ότι έλαβε χρήματα για σεξουαλικές συνευρέσεις και ότι επιθυμεί να τις υπερασπισθεί, διότι θα περάσουν όλη την υπόλοιπη ζωή τους, στιγματισμένες ως ιερόδουλες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook