Σε επίσημη διάψευση των δημοσιευμάτων, που την θέλουν να εμπλέκεται με τη Formula 1, από το 2015, προχώρησε η Volkswagen, καθιστώντας σαφές ότι -για την ώρα- την ενδιαφέρει μόνο η συμμετοχή της στο WRC.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού, η αυτοκινητοβιομηχανία σχεδίαζε να μπει για τα καλά, σε συνεργασία με την Sauber, στον κόσμο της Formula 1 και μάλιστα ενίσχυε την πληροφορία αυτή, με την πρόθεση της VW να χρησιμοποιήσει το Porsche Motorsport Centre, στο Weissach, προκειμένου να αναπτύξει το σασί του μελλοντικού μονοθέσιου.

Έρχεται, όμως, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και marketing της VW, Stefan Moser, για να διαψεύσει επίσημα τις φήμες αυτές και να υπογραμμίσει ότι το μυαλό των ανθρώπων του αγωνιστικού τμήματος στο Wolfsburg, βρίσκεται μόνο στη συμμετοχή της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, από το 2013. Δεν έχει αλλάξει κάτι, σε σχέση με την τελευταία μας, επίσημη τοποθέτηση. Είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι στη συμμετοχή μας στο WRC. Δεν υπάρχει, για την ώρα, κανένα θέμα εμπλοκής μας στη Formula 1, τόνισε ο Moser, αφήνοντας, πάντως, ανοικτό παράθυρο για το μέλλον… Θυμίζουμε ότι η VW θα συμμετάσχει στο WRC με το νέο Polo R WRC και με πρώτο εργοστασιακό οδηγό, τον πρώην άσο της Citroen Sebastien Ogier.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook