Συνάδελφοι,
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ μαζικά και δυναμικά στην αυριανή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, που έχει κηρυχθεί μαζί με την ΠΟΕΣΥ και τις συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες και Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, σε όλα τα έντυπα και και ηλεκτρονικά ΜΜΕ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ από 6.00 π.μ. της Πέμπτης 17 Μαρτίου 2011 έως 6.00 π.μ. της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2011, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ο αγώνας εξακολουθεί να είναι αποφασιστικός και μαζικός απέναντι στις στοχευμένες πολύμορφες προσπάθειες των εργοδοτών –σε συνεργασία με την κυβέρνηση- να αποδομήσουν κάθε εργασιακό και ασφαλιστικό μας δικαίωμα.

ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ:
● στην συστηματική χωρίς φραγμούς και ηθικούς ενδοιασμούς επίθεση με τις μαζικές απολύσεις, ● στην μονομερή μεταβολή συνθηκών – μορφής – ειδικοτήτων και περιβάλλοντος εργασίας, ● στην καταγγελία των υφισταμένων ΣΣΕ και την άρνηση υπογραφής νέων ΣΣΕ, ● στις μειώσεις μισθών, ● στην επιβολή σε μισθωτούς που έχουν πλήρη απασχόλησης νέων προγραμμάτων εργασίας με 1 και 2 ημέρες εργασίας την εβδομάδα διαμορφώνοντας ¨μισθούς¨ ακόμα και 200 ευρώ μηνιαίως, ● στις παράνομες καθυστερήσεις δεδουλευμένων, ● στην απόπειρα υποκατάστασης των ΣΣΕ με ατομικές συμβάσεις, ● στην αυθαίρετη μεταφορά εργαζομένων σε ενοικιαζόμενους τίτλους και επιχειρήσεις, ● στις διώξεις συνδικαλιστών και στην ποινικοποίηση του αγώνα μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν δυναμικά, ενωτικά και αποφασιστικά, στην παραπάνω 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση καθώς και στην κοινή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, στις 11 π.μ. στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Ευελπίδων 2, Κυψέλη).

Για την ΕΣΠΗΤ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Πλαχούρης Σπύρος Κρίκος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook