ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις διοικήσεις των ομάδων ΡΟΥΒΑΣ, ΑΟ ΖΑΡΟΣ και ΑΕ ΜΟΙΡΩΝ οι οποίες συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γέργερης από την ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ στην μνήμη του αδικοχαμένου Σήφη Αναστασάκη.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που προσήλθε στο τουρνουά καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση αυτή με την προσφορά τους.

Οικογένεια Σήφη Αναστασάκη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ – ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις διοικήσεις των ομάδων ΑΟ ΖΑΡΟΣ και ΑΕ ΜΟΙΡΩΝ για την συμμετοχή τους στο τουρνουά ποδοσφαίρου για την μνήμη του αδικοχαμένου Σήφη Αναστασάκη.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πολύτιμη προσφορά και βοήθειά τους, τους κ.κ. Μανώλη Καψάλη (Κουκιά), Νικόλαο Καψάλη (Κολέα), Νικόλαο Φραγκιαδάκη (Εβατζή), Μιχάλη Μανιαδάκη (Κρητικά Εδέσματα «Η Γέργερη»), το αρτοποιείο «Ρούβας – Αφοί Τζωρτζάκη», το αρτοποιείο «Αρτόκοσμος – Κωστομανωλάκης», τα ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ, τον Σύλλογο Βαρελοφρόνων καθώς και τα μέλη αυτού, την Μαρία Σταματάκη και τον Πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Γέργερης Μανώλη Προκοπάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook