Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και του υπουργού Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου για το θέμα των ειδικών μισθολογίων και την προσπάθεια εξεύρεσης ισοδύναμων μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε απόφαση και το ζήτημα χαρακτηρίζεται «συνεχιζόμενη διαδικασία». Οι τελικές αποφάσεις, κατά τα φαινόμενα, θα ληφθούν από τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Εκτός των τριών υπουργών, στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Άμυνας Δημήτριος Ελευσινιώτης, οι αρχηγοί των τριών Όπλων και ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σύμφωνα με τις έως σήμερα πληροφορίες, η τρόικα έχει απορρίψει την αρχική πρόθεση της κυβέρνησης να «υποκαταστήσει» τις εφετινές περικοπές των ειδικών μισθολογίων των ένστολων, με ισοδύναμες περικοπές δαπανών και να εφαρμοσθεί το μέτρο από το 2013.

Μετά τη σύσκεψη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα μεταβεί στη Βουλή όπου στις 7:30 μ.μ. θα απαντήσει σε δύο επίκαιρες ερωτήσεις για την Αγροτική Τράπεζα και το θέμα του συμβιβασμού του ελληνικού δημοσίου με τη Siemens.   

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook