Με μια νέα ιατρική γνωμάτευση σύμφωνα με την οποία πάσχει από κατάθλιψη και έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις, επανέρχεται η προφυλακισμένη σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, διεκδικώντας εκ νέου από τη Δικαιοσύνη την αποφυλάκισή της.

 Η Βίκυ Σταμάτη μέσω των συνηγόρων της κατάθεσε σήμερα το μεσημέρι νέα αίτηση αποφυλάκισης  η οποία θα κριθεί από τον ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή που διενεργεί την ανάκριση για την υπόθεση του «μαύρου πολιτικού χρήματος με φερόμενο ως πρωταγωνιστή τον Α. Τσοχατζόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίτησή της η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού το όποιο πλέον στερείται και τους δυο γονείς του κάτι – όπως φέρεται να επισημαίνει – έχει τεράστιες επιπτώσεις στην ψυχολογία του. 

Η Β. Σταμάτη υποστηρίζει επίσης ότι η ψυχολογία της έχει επιβαρυνθεί σημαντικά εξαιτίας του εγκλεισμού της και επικαλείται γνωμάτευση καθηγητή ψυχιατρικής σύμφωνα με την οποία η ίδια υποφέρει από κατάθλιψη και έχει τάσεις αυτοκαταστροφής.

 

protothema.gr