Όταν το 2007 ο Tom Cruise είχε δει την καριέρα του να πέφτει κατακόρυφα και τη δημοτικότητά του να μειώνεται επικίνδυνα, ανέλαβε έναν τελείως κόντρα ρόλο από ό,τι τον είχαμε συνηθίσει. Για τις ανάγκες της κωμωδίας του 2008 Tropic Thunder γέρασε, πάχυνε και έκανε φαλάκρα υποδυόμενος τον ατζέντη Les Grossman, υποχρεώνοντας έτσι τους κριτικούς να τον εκθειάσουν -όχι άδικα- και το κοινό να τον λατρέψει ξανά.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτηκε και ο Colin Farrell του οποίου οι τελευταίες ταινίες δεν απέδωσαν τα μέγιστα δυνατά σε εισιτήρια, και ο αλλοτινός πιο σέξι άνδρας του πλανήτη έχασε κάποια από την γοητεία του. Γι’ αυτό ο ιρλανδός ηθοποιός αποφάσισε να προκαλέσει με μια τεράστια κοιλιά και φαλάκρα, για τον ρόλο του Bobby Pellitt στην κωμωδία Horrible Bosses.

Ο 34χρονος ηθοποιός μοιάζει αγνώριστος με αυτή τη δραματική αλλαγή και κάνει όσους τον θυμούνται με κοιλιακούς και γυμνασμένο σώμα να δυσκολεύονται ακόμα και να τον αναγνωρίσουν. Η ταινία στην οποία εμφανίζονται ακόμα οι Jennifer Aniston, Kevin Spacey και Jamie Foxx θα βγει την επόμενη χρονιά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πριν δυο μέρες ο Farrell, χωρίς τα ρούχα της ταινίας, εθεάθη σε εστιατόριο της Santa Monica να δειπνεί με την 23χρονη τραγουδίστρια της ποπ Rihanna, κάτι που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι μιλάμε για το νέο μεγάλο ζευγάρι του Hollywood. Εν αναμονή…

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook