Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες στις 18:30  η γλυκιά ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά στη Δονούσα της Κρήτης, σε ένα εξωκκλήσι της Παναγίας, σκαρφαλωμένο σε ένα λόφο, 200 μέτρα από το χωριό Σταυρός.
Η Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξε να φορέσει ένα απλό λευκό μάξι φόρεμα, ενώ ο γαμπρός φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα γκρι παντελόνι.
Ο πατέρας της ηθοποιού διοργάνωσε ένα γλέντι πριν το γάμο της πρωτότοκης κόρης του για τους φίλους και τους συγγενείς που δε θα μπορέσουν να πάνε στη Δονούσα. 
Το παραδοσιακό γλέντι έγινε στην πλατεία του χωριού Πισκοκέφαλο και κράτησε μέχρι τις δύο τα ξημερώματα.
«Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα \”αυτός είναι\”. Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα ναι. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν ξεκάθαρο» είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της σε περιοδικό.
Στο γάμο, έδωσαν το παρών και πολλοί φίλοι της ηθοποιού, ανάμεσα τους, η κολλητή της φίλη Στέλλα Καλλή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος που επιμελήθηκε προσωπικά την εμφάνιση της.
Το ζευγάρι, είχε ζητήσει από τους φίλους του αντί για δώρα να καταθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό είτε στο Χαμόγελο του παιδιού είτε στο Σύλλογο «Η Πίστη».

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook