Με μία αυστηρή προειδοποίηση τη γλίτωσε ο νοσοκόμος Noah Kantoh που πρότεινε σε 17χρονη καθαρίστρια, στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, στη Βρετανία, να κάνει σεξ μαζί του επειδή η έγκυος γυναίκα του δεν μπορούσε.

Ο 35χρονος, νοσοκόμος στο νοσοκομείο Medway Maritime στο Κεντ κατηγορήθηκε πως επιχείρησε να τη φιλήσει, χάιδεψε το στήθος της και την κατηγόρησε πως τον απορρίπτει λόγω του χρώματος του δέρματός του.

Ωστόσο η επιτροπή που κλήθηκε να εξετάσει το περιστατικό αποφάσισε πως δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις για όλες αυτές τις κατηγορίες. Θεώρησε όμως πως το σχόλιό του «μπορείς να γεμίσεις εσύ το τρίμηνο κενό που δεν μπορώ να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου» ήταν εκτός πλαισίων και βλαπτικό για τον επαγγελματισμό του.

Έτσι εξέδωσε προειδοποίηση εναντίον του με διάρκεια τρία χρόνια, χαρακτηρίζοντας την όλη υπόθεση μεμονωμένο περιστατικό που δεν έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών.

Η καθαρίστρια, που είναι σήμερα 20 χρονών, είπε πως είχε ξεκαθαρίσει στον Kantoh πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνον και πως τα σχόλιά του τον αηδίαζαν.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook