Ίσως την καλύτερη του εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε απέναντι στον Α.Ο. Χανιά ο Εργοτέλης.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς είχαν πολύ καλή παρουσία, με τον υπό δοκιμή Σέρβο Ραντούλοβιτς να δείχνει αρκετή διάθεση και να \”σερβίρει\” το μοναδικό γκολ του αγώνα στον Ρομάνο, που σκόραρε με κεφαλιά μόλις στο 3\’. 
Ο Εργοτέλης θα μπορούσε να είχε πετύχει και κάποιο άλλο γκολ αλλά στο δοκάρι σταμάτησαν οι προσπάθειες του Ρέντζα (7\’) και του Πλουσή (90\’), που αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Καλά στοιχεία έδειξε και ο νεανικός ΑΟΧ σε ένα αρκετά δυνατό \”τεστ\” προετοιμασίας, έχοντας ευκαιρίες με τους Μποχώνη (32\’) και Στυλιανάκη (82\’).

Οι \”μπλε\” πάντως στο φιλικό του Παγκρητίου (έγινε στο βοηθητικό) έγιναν \”κόκκινοι\” αφού αγωνίστηκαν με κόκκινη εμφάνιση.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Τζανακάκης (16\’ Μπουρσέλης / 55\’ Κούτρης), Σαρρής (55\’ Κανδηλάκης), Γιοβάνοβιτς (46\’ Άλα), Πίτσος (46\’ Πρωτογεράκης), Κοζορώνης (46\’ Κούρτι), Μπουχαλάκης (46\’ Σιάννης), Ρομάνο, Χαντί (46\’ Πλουσής), Ρέντζας (72\’ Μπουρσέλης), Ραντούλοβιτς (46\’ Ευαγγέλου)
 
Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: Μαρκαντωνάκης, Μποχώνης, Ψυχουντάκης, Τάντσης, Κορτσινίδης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Τζανάκης, Καλπάκης, Καμπλιώνης, Ιωαννίδης. 
Έπαιξαν και οι: Χωραφάκης, Ταταράκης, Λιονάκης, Σταθινάκης, Στυλιανάκης, Κατάκης, Ζnτράβκοβιτς, Γαλανάκης, Ψαράκης, Σάμπα, Κριάρης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook