Θρίλερ με ΕΚΑΜίτη που συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί στον υπολογιστή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αστυνομικοί κατά τη διάρκεια γιγαντιαίας επιχείρησης για την πάταξη της παιδοφιλίας μέσω διαδικτύου οδηγήθηκαν από τα ηλεκτρονικά ίχνη στον υπολογιστή συναδέλφου τους ο οποίος μάλιστα υπηρετεί πολλά χρόνια στις ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, αρχικά η υπόθεση «κόλλησε» καθώς η τηλεφωνική σύνδεση δεν ήταν στο όνομα του ΕΚΑΜίτη όμως η πληθώρα των αισχρών αρχείων που βρέθηκαν στο σκληρό του δίσκο τον δένουν χειροπόδαρα.

Ο ίδιος, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί όμως εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι το μέγεθος που έχει πάρει το φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.

Είναι η τρίτη περίπτωση μέσα δύο ημέρες μετά τη σύλληψη του 42χρονου καθηγητή στη Θεσσαλονίκη όπου παγίδευσε με κάμερες αίθουσα διδασκαλίας για να καταγράφει τα εσώρουχα των μαθητριών και τη σύλληψη ενός πολύτεκνου στη Θεσσαλονίκη γιατί στο αρχείο του βρέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook