Στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Χανίων επιστρέφει, μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο Αστέρας Χαλέπας, έπειτα από κινήσεις του συλλόγου \”Κύτταρο Χανίων\” και παλαιών παραγόντων της ομάδας, που στελεχώθηκαν από νέα άτομα.
Ο Αστέρας Χαλέπας Unicef θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ\’ ΕΠΣΧ και μάλιστα προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον Μανόλη Κισσανάκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Ακρίτα. 
Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα προσπάθεια της ομάδας και να αποτελέσει τον ηγέτη της. 
Μαζί του στους \”ασπρόμαυρους\” θα είναι και ο 29χρονος Στέλιος Μαυριγιαννάκης, που έμεινε ελεύθερος από τον Παγχανιακό. 
Μέσω του επίσημου σάιτ του ο Αστέρας γνωστοποίησε την επιστροφή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα:

\”Μετά από τρία χρόνια αδράνειας η ομάδα της Χαλέπας επαναδραστηριοποιήθηκε.Σε αυτό έπαιξε ρόλο η συστράτευση του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΛΕΠΑΣ με τον σύλλογο «ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΝΙΩΝ» πρωτοποριακό δημιούργημα των συλλόγων των σχολείων της περιοχής, με έντονη κοινωνική δράση αλληλεγγύης , ταυτισμένη  με την φιλοσοφία του ΑΣΤΕΡΑ  που είναι η χρησιμοποίηση του αθλητισμού ως μέσον κοινωνικής κινητοποίησης και στήριξης  συνανθρώπων μας και υγιών αντιλήψεων όπως η καταπολέμηση της βίας του ρατσισμού κ.λ.π..Ξεκινάει μια νέα περίοδος για την ομάδα  γεμάτη προκλήσεις για αγώνες και νέες επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων. Έντονο είναι πλέον το αίσθημα της γενικής αποδοχής της «επιστροφής» του Συλλόγου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.Το νέο Δ.Σ. τα μέλη οι αθλητές του Αστέρα Χαλέπας αλλά και οι γονείς των παιδιών είναι αποφασισμένοι αυτή τη φορά να προστατέψουν τα νέα επιτεύγματα του Συλλόγου τους , ώστε να μην πάνε χαμένα έτσι ώστε  η πορεία του στο χρόνο να είναι μακρά και γεμάτη ποδοσφαιρικές επιτυχίες αλλά και προσφορά στην κοινωνία.\”

Το νέο Δ.Σ.

Χρήστος   Σκαράκης             Πρόεδρος

Παντελής Ευθυμάκης           Αντιπρόεδρος

Κώστας    Τσουβαλάς           Γ. Γραμματέας Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Κώστας    Φαλαγγάρης         Ταμίας κ΄ Γενικός Αρχηγός

Αντώνης   Βαρουξάκης        Μέλος  Τεχνικός Επικεφαλής

Στέλιος     Μπικουβαράκης  Μέλος  Υπεύθυνος Μαρκετινγκ

Σπύρος     Βουτετάκης          Μέλος  Σύμβουλος Ανάπτυξης

Αντώνης   Κρασουδάκης      Μέλος  Επικεφαλής Ιατρός

Αντώνης   Καφεσάκης          Μέλος  Έφορος Ακαδημιών

Αναπληρωματικά Μέλη

Ιωάννης Παπαδάκης

Θανάσης Βοσκάκης


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook