Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ινδία, ότι το άψυχο σώμα ενός βρέφους φαγώθηκε από ποντίκια.

Μάλιστα, το περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε νοσοκομείο!

Το νεογέννητο γεννήθηκε πρόωρα δίνοντας για ημέρες μέσα στο νοσοκομείο μάχη για τη ζωή. Δυστυχώς, την 12η ημέρα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η μικρή δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, μετά την πρώτη τραγωδία ήρθε και μία δεύτερη. Το άψυχο σώμα του μωρού παρέμεινε στο νοσοκομείο εκτεθειμένο, με αποτέλεσμα να γίνει γεύμα τρωκτικών.

Οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως βρισκόντουσαν μπροστά σε μία τραγωδία δίχως τέλος. Όταν είδαν τα σημάδια στο πρόσωπο του άτυχου παιδιού τους κατάλαβαν πως κάτι είχε συμβεί στο άψυχο κορμάκι του. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είχε φαγωθεί από τρωκτικά.

Οι γιατροί αρχικά ισχυρίστηκαν πως τα σημάδια είχαν προκληθεί από σηψαιμία. Στη συνέχεια όμως τούς είπαν την τραγική αλήθεια.

Όπως ισχυρίστηκαν στην Αστυνομία, το πτώμα είχε μείνει σε μια γωνιά του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς δεν μπορούσαν να το στείλουν στο νεκροτομείο. Σύμφωνα με τους ίδιους τους γιατρούς το νεκροτομείο ήταν μόνο για ενήλικες.

Η υπουργός Υγείας δήλωσε πως η κυβέρνηση έχει παραγγείλει να γίνει έρευνα για το περιστατικό και θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook