Συνελήφθησαν, σήμερα  τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δεκατρία άτομα, ηλικίας από 18 έως 57 ετών, για παράβαση του Ν. περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σήμερα  τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφετερία», ιδιοκτησίας 44χρονου , ο οποίος αναζητείται και συνελήφθησαν, 44χρονος , ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας και δέκα Έλληνες

 Συγκεκριμένα ο 44χρονος κατελήφθη να έχει διοργανώσει την διενέργεια του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «POKER TEXAS HOLD EM», επιτρέποντας τη συμμετοχή των δέκα ημεδαπών και δύο αλλοδαπών, ηλικίας από 18 έως 57 ετών.

Η διεξαγωγή του εν λόγω παιγνίου συνοδευόταν από την συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή.

Στο χώρο διεξαγωγής του τυχερού παιγνίου βρέθηκαν μάρκες, ενώ στην κατοχή των παιχτών, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά, το χρηματικό ποσό των χιλίων εξακοσίων δέκα (1.610) ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για την διενέργεια του προαναφερομένου τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook