Το καταδυτικό πάρκο στον Άγιο Νικόλαο και η επίσπευση των διαδικασιών για την υλοποίησή του, τέθηκαν στο προσκήνιο σε συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Λασιθίου και του ΕΛΚΕΘΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του ΕΛΚΕΘΕ, ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη, να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια που επιβραδύνουν τη διαδικασία παραχώρησης χώρου από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου του Υπουργείου Οικονομικών, ώστε να οριοθετηθούν τα όρια του καταδυτικού πάρκου.

Ο κ. Αρναουτάκης, διαβεβαίωσε τη πρόθεσή του να συμβάλλει προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς το έργο θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την αύξηση του καταδυτικού τουρισμού στη περιοχή.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Μιχαήλ Σγουρός, ο επίτ. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Ν. Τζανόπουλος, ο διευθυντής ερευνών του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας και Γενετικής του ΕΛΚΕΘΕ Κώστας Ντούνας και ο Νικόλαος Κουτουλάκης, επαγγελματίας που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα αυτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook