Με τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στην ζωή του ένας 54χρονος απο τα Μεσκλά Χανίων ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Στις 23:50 του Σαββάτου 19/3 στο 30ο  χλμ. του επαρχιακού δρόμου Χανίων-Ομαλού στην περιοχή Φώκες, εντοπίστηκε το καμένο αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό  βρέθηκε απανθρακωμένος ο 54χρονος εργολάβος Κων/νου  Χωριανόπουλου απο τα Μεσκλά Χανίων. 

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις άντρες οι οποίοι και προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της σορού του, ενώ βρέθηκαν και ιδιόχειρα σημειώματα στα οποία ο 54χρονος ανέφερε πως έδωσε τέλος στην ζωή του για προσωπικούς λόγους.

Ο 54χρονος είχε εξαφανιστεί απο το βράδυ της Παρασκευής 18/3 και η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνιση στις αστυνομικές αρχές, οπότε και ξεκίνησε η έρευνα απο συνεργεία διάσωσης. Το τελευταίο στίγμα απο το κινητό του εντοπίστηκε στην περιοχή του Ομαλού, οπότε και οι έρευνες που επικεντρώθηκαν στην περιοχή, ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν εντοπίστηκε η απανθρακωμένη σορός του 54χρονου μέσα στο καμένο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 54χρονος , πήγε με το αυτοκίνητό του στην ερημική αυτή περιοχή, τοποθέτησε στο καπώ του αυτοκινήτου μια ρόδα στην οποία έβαλε φωτιά.  Στην συνέχεια μπήκε μέσα, άνοιξε μια φιάλη υγραερίου που είχε μαζί του και αυτοπυροβολήθηκε με μια καραμπίνα.

Την προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

( Φωτογραφία απο neatv.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook