Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους Θανάση, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου ετοιμάζονται για τον θρησκευτικό τους γάμο.

 
Η τελετή έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου στο Κτήμα Νάσιουτζικ στα Σπάτα και το ζευγάρι από τώρα βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την πιο ρομαντική μέρα της κοινής του ζωής. «Στις αρχικές τους σκέψεις ήταν να πραγματοποιηθεί ο γάμος στη Λάρισα, τόπο καταγωγής του 28χρονου μπασκετμπολίστα, τελικά όμως αποφάσισαν να τελεστεί στην Αθήνα, εκεί όπου οι ίδιοι ζουν μόνιμα και βρίσκονται πλέον οι περισσότεροι φίλοι τους» αποκαλύπτει στο ΟΚ! στενός φίλος του ζευγαριού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους τριακόσιους. Ο Βασίλης και η Ολυμπία γνωρίστηκαν στα τέλη Ιουνίου του 2008 στη Μύκονο, όπου κάνουν τις διακοπές τους κάθε καλοκαίρι. Έγιναν επίσημα ζευγάρι λίγους μήνες αργότερα, χωρίς να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, αν και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν μιλήσει δημόσια για την προσωπική τους ζωή.

\"\"Την 1η Δεκεμβρίου του 2009 –έναν μήνα πριν από τη γέννηση του γιου τους, στις 2 Ιανουαρίου 2010– αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο δημαρχείο Νέου Ηρακλείου. Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια παραμένει αχώριστο ενώ τον τελευταίο χρόνο έφτιαξε το δικό του σπίτι στη Γλυφάδα. O θρησκευτικός τους γάμος ήταν θέμα προγραμματισμού, ενώ η βάφτιση του δεκατεσσάρων μηνών πλέον γιου τους Θανάση έγινε το καλοκαίρι. Το ζευγάρι αποφάσισε ο γιος του να έχει το όνομα του αδικοχαμένου πατέρα του αθλητή, που έφυγε από τη ζωή όταν ο Βασίλης ήταν ακόμη παιδί.

Τον περασμένο μήνα ο Βασίλης έγραψε στο προσωπικό του blog: «Όταν κάνεις οικογένεια η ζωή σου αλλάζει. Η αλήθεια είναι ότι με ευχαριστεί πολύ, με γαληνεύει, έχω βρει την ηρεμία μου. Όταν βρίσκομαι με την οικογένειά μου, παίρνω απίστευτη χαρά και γεμίζω τις μπαταρίες μου με τον πιο όμορφο τρόπο. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να γυρίζεις σπίτι από την προπόνηση και να παίρνεις αγκαλιά τον γιο σου και τη γυναίκα σου. Ξεχνιέσαι, είσαι αλλού και την επόμενη μέρα πηγαίνεις πάλι ορεξάτος για μπάσκετ».

yupi

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook