Με αφορμή την τιμωρία του Νίκου Αναστόπουλου ο οποίος δεν έκατσε ούτε στον πάγκο του ΟΦΗ, αυτός που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Εθνικό Αστέρα ήταν ο βοηθός προπονητή Ανδρέας Σκέντζος. 
 «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που παίζει κλειστά στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα και δεν ήμασταν τόσο καλοί όμως στο δεύτερο μέρος νομίζω ότι ανεβήκαμε ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια» είπε ο Ανδρέας Σκέντζος ενώ για το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό τόνισε ότι «ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό και από αύριο θα επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Νίκος Παντελής, φανερά δυσαρεστημένος από το τελικό αποτέλεσμα αναφέρθηκε στο παιχνίδι χαρακτηρίζοντας άδικο το εις βάρος του 1-0. 
«Εκεί που φτάσαμε το ματς ήταν άδικο να χάσουμε με 1-0. Ήρθαμε με πέντε απουσίες στο σημερινό ματς και επί της ουσίας είχα στην διάθεση μου 16 παίκτες και δύο νεαρούς από την ομάδα Νέων. Παρόλα αυτά είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και κλείσαμε τους χώρους στον αντίπαλο. Αν στην φάση του Λουάμο στο 62΄ βάζαμε το γκολ το παιχνίδι ίσως να ήταν διαφορετικό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών γιατί έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσουμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και να παραμείνουμε απευθείας στην κατηγορία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook