Το Σάββατο ήταν εκπληκτική μέρα για τον ΑΓΟΡ που έσπασε τα \”κοντέρ\” και τα ρεκόρ στο 114-70 με τη Νήαρ Ηστ. Πέρα του ότι κατέριψε το δικό του ρεκόρ τριπόντων (21) σημειώνοντας 25 στο παιχνίδι, αυτός που έκανε ρεκόρ ήταν και ο Γιάννης Κυριακόπουλος που έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα με τόσα εύστοχα τρίποντα.

 

Ο έμπειρος γκαρντ του Ρεθύμνου με το 9/9 τρίποντα πέτυχε ένα καταπληκτικό ρεκόρ που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα και που γενικότερα στην Ευρώπη το έχιε πετύχει μόνο ο Λιθουανός Σαούλιους Στομπέργκας αλλά από τα 6.25 αυτός.

 

Ο Κυριακόπουλος βέβαια βρέθηκε σε διαμονιώδη μέρα αφού πέρα απο τα 9 εύστοχα τρίποντα είχε 33 πόντους και 15 ασσίστ. Ο κορυφαίος παίκτης του ΑΓΟΡ στο παιχνίδι του Σαββάτου ρωτήθηκε σχετικά με το ρεκόρ και είπε οτι δεν το ήξερε ούτε ο ίδιος αλλά το πληροφορήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης,

 

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του είπε οτι το Λαύριο έχει περισσότερες πιθανότητες για την 2η θέση λόγω προγράμματος αλλά η ομάδα του θα κάνει ότι μπορεί για την άνοδο.

 

Πριν από τον Κυριακόπουλο το ρεκόρ σε τρίποντα κατείχε με 8/8 ο Μπραντ Νιούλεϊ ενώ ακολουθούσαν με 7 στα 7 οι Μίλαν Τόμιτς, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργος Μποζίκας και Κώστας Βασιλειάδης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook