Ο Εργοτέλης είχε πολλούς λόγους να πανηγυρίζει χθες για τον τρόπο που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Λάρισα, ωστόσο ο Νίκος Καραγεωργίου βρήκε για μία ακόμη φορά την δικαιολογία λέγοντας στην συνέντευξη Τύπου το ιστορικό… «Η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί κανέναν». 
Ο Καβαλιώτης τεχνικός άφησε στην άκρη το γεγονός ότι η μεγαλειώδεις εμφάνιση, έτσι όπως εκτυλίχθηκε το ματς στέλνει τους Λαρισαίους στην FOOTBALL LEAGUE. Συγχρόνως ξεχνά την αρνητική παράδοση που έχει στον Θεσσαλικό κάμπο ενώ αφήνει στην άκρη και το ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας. 
Ο Εργοτέλης έμεινε τρεις φορές πίσω στο σκορ και κατάφερε να δηλώσει παρών όταν χρειάστηκε να δείξει χαρακτήρα μεγάλης και σοβαρής ομάδας. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που ο Κρητικός σύλλογος έπαιξε τόσο ψυχωμένα. 
«Νομίζω ότι έγινε όμορφο παιχνίδι, μέσα σε ένα περιβάλλον που το ζηλεύουνε πολλοί. Θα μπορούσε να το κερδίσει το παιχνίδι είτε η μία ομάδα, είτε η άλλη, αλλά έληξε ισόπαλο. Έμαθα ότι και σε άλλα παιχνίδια έγιναν ανατροπές στα τελευταία λεπτά, θα πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να προστατέψουμε το ποδόσφαιρο που είναι στο αίμα μας. Είναι δύσκολοι καιροί και θα πρέπει να δείξουμε μία συγκράτηση όταν αδικούμαστε από τους διαιτητές, γιατί το ωραίο αυτό άθλημα βάλλεται από παντού και πρέπει να το προστατέψουμε» είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των \”κιτρινόμαυρων\” ενώ για τον αντίπαλο τόνισε τα εξής: 
 
«Δεν ξέρω αν η ΑΕΛ προλαβαίνει, αλλά εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου αν έλθει το μοιραίο να επιστρέψει άμεσα γιατί ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, μιας και είναι μία ομάδα που ξέρει να διεκδικεί και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί της θα την ζήλευαν πολλοί», τόνισε ο προπονητής του Εργοτέλη».
Kωστένογλου: «Μας πονάει το αποτέλεσμα»
Στην αντίπερα όχθη απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Λάρισας τόνισε πως οι «βυσσινί» δικαιούνταν την νίκη και πως είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να πάρουν το τρίποντο στο ματς. 
«Είναι κρίμα που μία τέτοια προσπάθεια χάθηκε στις καθυστερήσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Εργοτέλης, όμως, με τις αλλαγές που κάναμε πήραμε τον έλεγχο και κυριαρχήσαμε στην επανάληψη. Δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε. Μας πονάει αυτό το αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα για τα επόμενα παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες. Οφείλω να πω συγχαρητήρια στον διαιτητή γιατί η διαιτησία του ήταν πολύ καλή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook