Αν θεωρηθεί δεδομένο ότι και ο Α.Ο. Χανιά θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ως έδρα για το πρωτάθλημα της Football League 2 το γήπεδο Περιβολίων τότε προκύπτουν ζητήματα από την κοινή ημερομηνία σε εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά.
Με βάση το πρόγραμμα που έγινε γνωστό μετά την κλήρωση της FL2 αλλά και αυτό του πρώτου γύρου της Super League θέμα προκύπτει με δύο παιχνίδια του ΑΟΧ που είναι ίδια ημέρα με αναμετρήσεις του Πλατανιά.
Συγκεκριμένα στις 25 Νοεμβρίου οι \”μπλε\” υποδέχονται την Επισκοπή ενώ την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένο το σπουδαίο παιχνίδι των \”ερυθρολεύκων\” με τον Παναθηναϊκό.
Η δεύτερη φορά που συμπίπτουν ματς των δύο ομάδων στα Χανιά είναι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου όταν ο Πλατανιάς έχει ματς με τη Βέροια και ο Α.Ο. Χανιά με τον Εθνικό Αστέρα.
Είναι αυτονόητο ότι προτεραιότητα έχουν τα ματς της Super League, οπότε (αν οριστικοποιηθεί η χρησιμοποίηση των Περιβολίων και από τον ΑΟΧ) θα πρέπει να αλλάξει η ημερομηνία ή η έδρα στα δύο αυτά παιχνίδια του ΑΟΧ.
Ενδεχομένως να συμπίπτουν και άλλα ματς των δύο, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα το πρόγραμμα του β\’ γύρου της Super League για να φανεί αυτό.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook