Κάτω από απόλυτη μυστικότητα διεξήχθη η αστυνομική έρευνα για μια περίεργη υπόθεση ασέλγειας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 13 χρόνων στη Θάσο.

Παρ’ ότι δεν ανακοινώθηκε επισήμως κάτι, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες έχουν ήδη προφυλακιστεί στις δικαστικές φυλακές της Τρίπολης.

Η έρευνα ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες όταν η μητέρα της ανήλικης που κατοικεί στα Καλύβια Λιμεναρίων κατήγγειλε ότι η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού από τρεις συγχωριανούς της, δυο από τους οποίους είναι παντρεμένοι και ο τρίτος αρραβωνιασμένος.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα, άλλαξε την καταγγελία και υποστήριξε ότι οι φερόμενοι ως δράστες απλώς παρενόχλησαν σεξουαλικά το κορίτσι.

Η 13χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση τα αποτελέσματα της οποίας δεν έγιναν γνωστά, αλλά σε βάρος των τριών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. Εκείνη τους άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κατά συρροή και κατ\’ εξακολούθηση, πράγμα που δείχνει ότι το περιστατικό δεν συνέβη μόνο μια φορά.

Στη συνέχεια, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή στον οποίο απολογήθηκαν, διέταξε την προφυλάκισή τους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook