«Full in love» φαίνεται πως είναι ακόμη ο Barack Obama με τη σύζυγό του Michelle, παρά τα είκοσι χρόνια έγγαμης ζωής. Μπορεί οι ημέρες να μετρούν αντίστροφα για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και ο Obama να ετοιμάζεται για το αποψινό debate με τον Mitt Romney, όμως δεν παύει να είναι καλός σύζυγος. Έτσι, παρά τις ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και το άγχος των εκλογών, δεν ξέχασε την επέτειο του γάμου τους που είναι σήμερα.

Ο ίδιος μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με όλους όσοι τον ακολουθούν στο λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας τα εξής: «Σαν σήμερα, είκοσι χρόνια πριν, παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου και την καλύτερή μου φίλη. Χαρούμενη επέτειο, Michelle». Οι followers του, συγκινήθηκαν τόσο πολύ με τη δημόσια «ερωτική εξομολόγηση» του προέδρου που, μέσα σε μόλις μία ώρα, 10.581 λογαριασμοί στο Twitter έκαναν αναμετάδοση στη δημοσίευσή του και 5.525 την επεσήμαναν ως «αγαπημένη».

Όσον αφορά τώρα στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ προσφάτως αποκάλυψε για ακόμη μία φορά… πικάντικες λεπτομέρειες για τη φορά που γεύτηκε το πρώτο της φιλί από τον Αμερικανό πρόεδρο.  Σε εμφάνισή της στο talk show του Steve Harvey, η Michelle περιέγραψε πως ο… μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ, -ο οποίος εργάστηκε μαζί της σε ένα δικηγορικό γραφείο του Σικάγου-,  την πήρε για παγωτό στο Baskin-Robbins, όπου όλως τυχαίως ήταν και η πρώτη του δουλειά. Αφού πήρε παγωτό και για τους δύο, σύμφωνα με την κυρία Obama: «Καθίσαμε στο πεζοδρόμιο και απλώς μιλούσαμε.  Μιλούσαμε και τρώγαμε και γελούσαμε. Εκεί έσκυψε προς εμένα και με ρώτησε αν μπορούσε να με φιλήσει και είπα \”Ναι!\”».

Αυτή η διήγηση μπορεί είναι ρομαντική, αλλά είναι σχεδόν γνωστή σε όλους τους ψηφοφόρους των ΗΠΑ, αφού έχει αναφερθεί σε πολλές συνεντεύξεις και των δύο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διακωμωδούν την ιστορία της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ ή κάνουν κακεντρεχή σχόλια για τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης του ζεύγους, θεωρώντας ότι γίνονται μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook