Όπως και στο φιλικό που είχε γίνει στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς έτσι και σε αυτό του Εθνικού Σταδίου Χανίων ο Α.Ο. Χανιά επικράτησε… φιλικά του Κισσαμικού με 2-1.
Ο Τάκης Διακάκης από τη μία και ο Βασίλης Γκούμπλιας από την άλλη είχαν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα των ομάδων τους για το πρωτάθλημα, της Football League 2 και της Δ\’ Εθνικής, αντίστοιχα.
Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΧ ήταν πολύ καλός και έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Γωνιωτάκη (1\’), Καμπλιώνη (16\’), Κέρι (19\’), Πάγκαλο (41\’), ενώ είχε και δοκάρι στο 15\’ με τον τελευταίο. 
Από την άλλη ο Κισσαμικός έγινε σε αρκετές περιπτώσεις απειλητικός με τους Κουλάκη (22\’ και 45\’) και Παπαθανασίου (39\’ και 44\’). 
Στην επανάληψη ο διαιτητής Αντ. Κουρκουμελάκης στο 50\’ καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρουσσάκη στον Καμπλιώνη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γωνιωτάκης για το 1-0.

Στη συνέχεια οι \”μπλε\” έχασαν ευκαιρίες με τους Τζανάκη (52\’) και Πάγκαλο (54\’), ενώ οι φιλοξενούμενοι \”απάντησαν\” με  το φάουλ του Σταυρακάκη (63\’) που εξουδετέρωσε ο Παπαδόπουλος και την κεφαλιά άουτ του Κουλάκη (64\’). 
Στο 66\’ ήρθε η ισοφάριση για το σύλλογο του Καστελίου μετά την εξαιρετική ενέργεια του Δαμανάκη από τα δεξιά και την ιδανική σέντρα στον Σαλταπίδα, που με πλασέ σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του. 
Ο Κισσαμικός είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 με τον Σταυρακάκη στο 71\’ να πλασάρει ελάχιστα άουτ, ενώ ο ΑΟΧ έφτασε στο 2-1 στο 80\’ με τον Ιωαννίδη, που εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Συροκάκη στο σουτ του Μποχώνη. 
Στο 86\’ το φάουλ του Σταυρακάκη \”αποκρούστηκε\” από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ το ματς ολοκληρώθηκε με τις ευκαιρίες των Ιωαννίδη (89\’) και Μποχώνη (90\’).

Α.Ο. Χανιά (Τάκης Διακάκης): Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης (70\’ Μπαρτσίδης), Πυθαρούλης (70\’ Ζντράβκοβιτς), Τσαρτσίδης (75\’ Ψυχουντάκης), Λιονάκης (53\’ Κατάκης), Βουρβαχάκης (64\’ Μποτωνάκης), Καμπλιώνης (59\’ Τάντσης), Δουμάνης (67\’ Μποχώνης), Κέρι (46\’ Τζανάκης), Γωνιωτάκης (67\’ Ιωαννίδης), Πάγκαλος (76\’ Παπαδάκης).
Κισσαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Βλαχάκης (46\’ Συροκάκης), Ζ. Κομπογεννητάκης, Κουλάκης, Καρβουνιάρης (83\’ Λ. Κομπογεννητάκης), Ρουσσάκης, Σταυρακάκης, Μπαγλατζής (53\’ λ.τ. Σαλταπίδας), Ντεντάκης (46\’ Δαμανάκης), Τσεσμελής (67\’ Περαθωράκης), Παπαθανασίου (60\’ Σουχλάκης), Περράκης (73\’ Τουλουπάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook