Με τον Δημήτρη Σουνά στις τάξεις του θα παραταχθεί απέναντι στον Πλατανιά ο Άρης την Κυριακή (7/10) στο \”Κλεάνθης Βικελίδης\”.
Η \”κίτρινη\” ΠΑΕ εξασφάλισε σχετική άδεια από την ΕΠΟ ώστε να χρησιμοποιήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης θα μεταβεί στο Μπέλφαστ για να ενσωματωθεί στην Εθνική Νέων.
Η σχετική ενημέρωση του Άρη αναφέρει:
\”Η ΕΠΟ με σχετικό έγγραφο που απέστειλε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κάνει αποδεκτό το σχετικό αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την ενσωμάτωση του διεθνή ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Σουνά, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά Χανίων στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Σουνάς θα μεταβεί την Δευτέρα (08/10) στο Μπέλφαστ της Β. Ιρλανδίας και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 16 του μήνα.\”

Δύσκολα ο Τριανταφυλλάκος

Αμφίβολη ωστόσο είναι η συμμετοχή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο ματς με τη χανιώτικη ομάδα, αφού δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη (4/10). 
Αντίθετα κανονικά συμμετείχαν οι Κώστας Καζναφέρης και Γιάννης Γκέσιος.
Η σχετική ενημέρωση του Άρη:
\”Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΑΡΗ.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος για μια ακόμη μέρα δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά (ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα). Κάτι που σημαίνει ότι πλέον έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Αντίθετα, οι Κώστας Καζναφέρης και Γιάννης Γκέσιος προπονήθηκαν κανονικά.

Τέλος, αύριο, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.\”

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Από την Πέμπτη (4/10) έχουν τεθεί σε κυκλοφορία από την ΠΑΕ Άρης τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πλατανιά, τα οποία κοστίζουν 10, 15, 20 και 30 ευρώ.
Η σχετική ανακοίνωση:
\”Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων την Κυριακή (07/10) στις 18:15 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε φέτος να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html .\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook