Την προτροπή του για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων στην νότια Κρήτη εισηγούνταν από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με στόχο την ενεργοποίηση – όπως είπε – της πρωτογενούς παραγωγής, όταν τα αίματα άναψαν και οι ευθείες βολές ανάγκασαν τον ίδιο και τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν από την κοινοβουλευτική αίθουσα.

Αναλύοντας την πολιτική στρατηγική που πρέπει η χώρα να ακολουθήσει σχετικά με τα κοιτάσματα υγρού αερίου, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, επικρίνοντας την τοποθέτηση του δεύτερου για την ΑΟΖ, σε συνέντευξή του στο Mega το προηγούμενο βράδυ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

\”Όσα είπε είναι… λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ\’ αγόρι μου\”, για να συμπληρώσει \”πρέπει να βρεθεί ένας ανακριτής σε αυτή τη χώρα και να πει σε αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν μαθήματα ηθικής, \”σκάσε\” όταν ανεβάσουν τον τόνο της φωνής τους\”.

Και συνέχισε: \”Ο Βενιζέλος έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Δίνει συνεντεύξεις στα κανάλια της διαπλοκής αλλά εκεί αντιμετωπίζει τηλε-ανακριτές, τον Πρετεντέρη και την Τρέμη, όχι ανακριτική που όταν σηκώσει τον τόνο της φωνής του θα του πει σκάσε. Αυτό θα γίνει όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook