Στον απόηχο της επίσημης παρουσίασης της νέας GranCabrio MC, η Maserati ανακοίνωσε τα ονόματα δύο νέων μοντέλων. Της θρυλικής Ghibli και του Crossover Levante.

Δύο ευχάριστες εκπλήξεις επιφύλαξε η Maserati στους εκπροσώπους του Τύπου, που παρακολούθησαν στο Παρίσι την επίσημη παρουσίασης της νέας GranCabrio MC. Τα στελέχη της ιταλικής φίρμας ανακοίνωσαν την έλευση δύο νέων μοντέλων, τα ονόματα των οποίων συνδέονται άμεσα με την Ιστορία της.

Πρόκειται για το crossover Levante, μια ωδή στη Via Emilia Levante, μια οδό στη Bologna, αλλά και τη Ghibli, που επιστρέφει στο προσκήνιο.

Οι βλέψεις της Maserati για ένα σπορ SUV, αποτυπώθηκαν το 2011 στη Φρανκφούρτη με το Kubang, ωστόσο το αυτοκίνητο που θα δούμε στην παραγωγή το 2014, είναι το Levante.

\"\"

Λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετές ομοιότητες με το Jeep Grand Cherokee!

Σε ό,τι αφορά στη Ghibli, θα τοποθετηθεί στην αρχή της γκάμας των μοντέλων, πριν τη νέα Quattroporte και θα έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, με το Chrysler 300.

Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε, πιθανότατα, το twin turbo V6 κινητήρα των 406 ίππων.

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook