Ένα ζευγάρι \”Μπόνι και Κλάιντ\” έπεσαν στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών του Ρεθύμνου χθες το μεσημέρι.

Ο λόγος για ένα 31χρονο και μια 30χρονη που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, για σειρά κλοπών, κατοχή ναρκωτικών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου αλλά και την αξιοποίηση στοιχείων,  για τέσσερις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, που έγιναν το βράδυ της 05/06-10-2012 σε καταστήματα στο Ρέθυμνο, προέκυψαν οι ανωτέρω δράστες οι οποίοι αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 875 ευρώ, δύο χρυσές λίρες αξίας εξακοσίων  ευρώ, ένα  δίκυκλο το οποίο ανευρέθηκε στην συνέχεια, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και προκάλεσαν φθορές συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια  νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•Τέσσερα  ναρκωτικά χάπια άνευ ιατρικής συνταγής

•16 σπόροι ινδικής κάνναβης

•Ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα προϊόντα κλοπών, τα οποία αφού αναγνωρίσθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου καθώς ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες όμοιες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook