Εξακολουθεί να προκαλεί η οδοντοτεχνίτρια του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με την ανήλικη Μαροκινή «Ρούμπι».

Η περιφερειακή σύμβουλος του Μιλάνου, θέση στην οποία τοποθετήθηκε από τον ίδιο τον Μπερλουσκόνι, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «για να κάνει κανείς πολιτική, δεν χρειάζεται να είναι προετοιμασμένος»!

Έκπληκτος ο Αλέσιο Βίντσι, παρουσιαστής της εκπομπής «Domenica Live» και δημοφιλής δημοσιογράφος με πολυετή θητεία στο CNN, ζήτησε από τη Μινέτι να του εξηγήσει τι εννοεί με τη δήλωσή της.

Έτσι, η 27χρονη, σίγουρη για τον εαυτό της, απάντησε: «Είμαι πολύ σεμνή, δεν διακρίνομαι για την αλαζονεία μου. Είμαι νέα κι έχω ακόμα να μάθω πολλά. Αλλωστε, το ό,τι θέλω να κάνω πράγματα, είναι αρκετό για το χώρο της πολιτικής».

Όταν δε ο παρουσιαστής της τόνισε ότι δεν συνηθίζουν μοντέλα να διατηρούν θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, εκείνη σε υψηλούς τόνους του απάντησε: «Γιατί όχι; Θέλουμε να παραμείνουμε προσκολλημένοι στο στερεότυπο ότι ένα μοντέλο δεν έχει μυαλό και δε μπορεί να κάνει συγκεκριμένα επαγγέλματα;».

Η συζήτηση τότε προχώρησε στην επίδειξη μόδας που η Μινέτι έκανε για γνωστή εταιρεία εσωρούχων και μαγιό, για την οποία δημοσιεύματα τη θέλουν να αμείφθηκε με 110.000 ευρώ. «Εγώ συνεχίζω να κάνω το επάγγελμα του μοντέλου παράλληλα με την περιφέρεια του Μιλάνου. Δέχθηκα με χαρά και τιμή την πρόταση να κάνω πασαρέλα, επίδειξη για την οποία δέχθηκα 5.000 ευρώ μεικτά. Οσα γράφονται είναι αθλιότητες» υποστήριξε η 27χρονη.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook