Ακόμα μια ματαίωση της πρεμιέρας του μιούζικαλ Σπάιντερμαν στο Μπρόντγεϊ, ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με τις… επτά πληγές του Φαραώ. Τραυματισμούς, καθυστερήσεις, πλήθος προβλημάτων αντιμετωπίζει η πολύ ακριβή παράσταση, την ώρα που ο νέος κινηματογραφικός Σπάιντερμαν προχωράει κανονικά και η πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή Άντριου Γκάρφιλντ δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το μιούζικαλ «Spider-Man: Turn Off the Dark», στο οποίο μουσική έχουν γράψει ο Μπόνο και οι U2, έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Το τελευταίο αφορά το τέλος της παράστασης. Ο παραγωγός Μάικλ Κολ δήλωσε ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος για να γίνει πρόβα σε ένα τέλος.

Υποσχέθηκε ότι αυτή θα είναι «η τελευταία αναβολή».

Πρόσφατα, σε μία από τις πολλές γενικές πρόβες, ο 31χρονος κασκαντέρ Κρίστοφερ Τίερνι έπεσε και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Η ηθοποιός Νάταλι Μεντόζα παραιτήθηκε, μετά από διάσειση που υπέστη, ενώ προβλήματα στη λειτουργία των εφέ και των σκηνικών έκαναν πολλούς να μιλούν για μια «καταραμένη» παράσταση.

Το πολυδάπανο μιούζικαλ -κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια ανά βδομάδα- θα πρέπει να είναι sold-out κάθε φορά για τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να καλύψει τα έξοδά του.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Τζούλι Τέιμορ -της κινηματογραφικής Φρίντα και του θεατρικού Βασιλιά των Λιονταριών.

in.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook