Δυο δίδυμες πόρνες, 70 ετών από το Άμστερνταμ, έχουν τραβήξει τα βλέμματα με τις δηλώσεις τους αλλά και με τις αντοχές τους! Οι αδελφές Λουίζ και Μαρτίν Φόκεν είναι οι γηραιότερες πόρνες του αρχαιότερου επαγγέλματος!

Από τη δεκαετία του ’60, εδώ και 50 χρόνια έχουν κοιμηθεί με 335.000(!) άνδρες-πελάτες.

Σήμερα η Λουίζ δεν εργάζεται πια λόγω …αρθρίτιδας, ενώ η Μαρτίν το παλεύει ακόμα, δυο τρεις φορές την εβδομάδα!

Εκείνες περήφανες για το επάγγελμά τους υποστηρίζουν ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερές τους! Ήταν οι πρώτες που ξεφορτώθηκαν τους προαγωγούς τους, άνοιξαν δικό τους οίκο ανοχής και ίδρυσαν το πρώτο συνδικάτο ιερόδουλων!

Η ιστορία της ζωής τους δημοσιοποιήθηκε όταν αποφάσισαν να γράψουν ένα βιβλίο το οποίο αργότερα έγινε και ταινία με τίτλο: «Meet the Fokkens», που καταγράφει τις πλούσιες εμπειρίες τους.

Πρώτη στο επάγγελμα βγήκε η Λουίζ σε ηλικία 20 ετών, η οποία ήταν ήδη μητέρα τριών παιδιών! Η ίδια έχει δηλώσει ότι την ανάγκασε ο σύζυγός της, ο οποίος την χτυπούσε και της είχε πει να βγάλει με οποιοδήποτε τρόπο χρήματα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους!

Η αδελφή της, Μαρτίν, έπιασε δουλειά στον οίκο ανοχής που δούλευε η Λουίζ, ως καθαρίστρια. Σύντομα όμως οι δύο αδελφές κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν να βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα αν εκδίδονταν μαζί!

Δεν σκέφτηκαν ποτέ να αλλάξουν τρόπο ζωής, αφού έτσι μεγάλωσαν και σπούδασαν τα παιδιά τους! Η επιτυχία τους είναι πολύ μεγάλη μέχρι και σήμερα και αυτό που τις διακρίνει είναι η εχεμύθεια!

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook